Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Νέες κρουαζιέρες για την Ύδρα


 Με  τον Διευθυντή της εταιρίας SEABOURN κο Timothy LITTLEY  μετά την ευτυχή έκβαση 
(δύο χρόνια το ετοιμάζαμε  σε συνεργασία με την κα Χρύσα Παλάσση) της συνεργασία μας.


Με χαμόγελα παρ όλη την κούραση έκλεισαν και φέτος τα POSIDONIA SEA TOURISM FORUM  για το νησί μας.
Το διήμερο της έκθεσης και του Συνέδριου ήταν άκρως πετυχημένο για το νησί μας, μιας και οι εκπρόσωποι των εταιριών ευχαριστήθηκαν τόσο για την ποιότητα των πληροφοριών πού έπαιρναν για την Ύδρα, όσο και για την υπευθυνότητα πού αντιμετώπιζαν το θέμα της Διεθνής κρουαζιέρας. Από το περίπτερο της Ύδρα πέρασαν όλες οι μεγάλες διεθνείς εταιρείες κρουαζιέρας, οι οποίες και σε συνέχεια των προηγούμενων επαφών μας (εδώ και 5 χρόνια υπάρχει συνεχή παρουσία  της Ύδρας στα διεθνή φόρα της Κρουαζιέρας ) απέδιδαν καρπούς. Έτσι ανάμεσα στα άλλα αποφασίσθηκε από φέτος κιόλας:

  
Πολύς ο  ενδιαφερόμενος κόσμος  και την δεύτερη ημέρα  της έκθεσης και του Συνέδριου.


Λεπτομέρεια  από το Έντυπο Υλικό πού διανεμήθηκε  και τις δύο ημέρες
στα POSIDONIA SEA TOURISM FORUM. Εκτός το Έντυπο Υλικό το περίπτερο του ΕΔΜΝ
διέθετε Γιγαντοαφίσα της Ύδρας, Προτζεκτορα, Laptop, ipad κλπ

1.                   Η εταιρεία seabourn  θα προσεγγίσει δύο φορές μέσα στο καλοκαίρι με δικά της κρουαζιερόπλοια  την Ύδρα μας, τα σκάφη της θα παραμείνουν στο νησί μας περίπου 5 ώρες, θα έχουν περίπου 900 επιβάτες και τα σκάφη έχουν μήκος σχεδόν 200 μέτρα. Ο διευθυντής της εταιρείας Timothy LITTLEY (director Deployment andItinerary planning)  υποσχέθηκε  να είναι πάντα δίπλα  στην Ύδρα  και για την πρώτη ευτυχή κατάληξη της συνεργασίας , ο πρόεδρος  του ΔΣ Λευτέρης Κεχαγιόγλου του έδωσε ως δώρο - ενθύμιο ένα πανέρι με παραδοσιακά προϊόντα  από Ελληνικά Μικρά Νησιά.
2.                   Έτοιμη να προσεγγίσει Ύδρα είναι και η celebrity cruises. Έχει προγραμματίσει  να βάλει στο πρόγραμμα της 15νθήμερης κρουαζιέρας της (την προερχόμενη  από Ιταλία)  και την Ύδρα μας, αμέσως μόλις ποντισθεί το ναύδετο.
3.                   Οι εταιρίες ΙΜΤ, Navigator και seafarer sailing,   επισκέπτονται μέσα στον Ιούνιο την Ύδρα μας  με σκοπό να προτείνουν στους πελάτες  τους να πιάνουν τα Γιοτ Ύδρα. Στο ίδιο κλίμα στήριξης της Ύδρας  είναι βεβαίως και ο Ιωάννης Μαραγκουδάκης πρόεδρος της ΠΟΙΑΘ και ο Αντώνης Στελλιάτος της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών σκαφών τουρισμού (χρόνια φίλοι του νησιού μας.).
4.                   Ο shorex manager  της εταιρίας  Donomis, η οποία  οργανώνει τις εξόδους των τουριστών στους προορισμούς τους και η οποία εταιρία εκπροσωπεί τις 6μεγαλύτερες διεθνής εταιρίες, απεδέχθη την πρόταση μας, να επισκεφθεί αμέσως μετά τη  φετινή Σαιζόν (Μέσα Σεπτεμβρίου) , να επισκεφθεί την Ύδρα και να συζητήσει με κάθε ενδιαφερόμενο επιχειρηματία  για την πλήρη εκμετάλλευση του χρόνου και των επισκεπτών της Διεθνής κρουαζιέρας  στο νησί μας. Στόχος  η διασπορά των επισκεπτών και εκτός λιμανιού για ορισμένες ώρες κατά την παραμονή τους  στο νησί μας. Αυτή η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί εάν και εφόσον το επιθυμούν οι επιχειρηματίες  της Ύδρας. Τα έξοδα της διοργάνωσης θα αναλάβει το ΕΔΜΝ.
5.                   Πολύτιμη ήταν και η συμβολή της  προέδρου των Ξενοδόχων Υδρας  κα Τζένη Σοφιανού  για το υλικό πού πρόσφερε στην έκθεση  τις πολλές ώρες και για πολλές μέρες πού διέθεσε να τρέχει για την έκθεση  αλλά και για τις ώρες  και μέρες  πού θα διαθέσει και για την επόμενη έκθεση της Υδρας, μιας  και δεν τελειώνουμε  εδώ. 


Χαμόγελα μετά την κούραση...ΥΔΡΑ ΟΛΕ
Δεκάδες ευχαριστώ αλλά και οι συνεργασίες  με την cmt  και την εκπρόσωπό της κα Χρύσα Παλάσση  συνεχίζονται…
Δείτε εδώ Βίντεο Το Περίπτερο στην έκθεση: http://www.youtube.com/watch?v=eMPAldPH8J4&feature=youtu.be

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks