Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

LIFELINE HELLAS HUMANITARIAN DINNER FRIDAY 11 JULY POSEIDONION, SPETSE

 



Αδελφότης των Υδραίων Αθηνών
Έτος Ιδρύσεως 1890

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Αγαπητά μέλη και αγαπητοί φίλοι, 

Ως μέλος του Δ.Σ. του Lifeline Hellas, σας προσκαλώ να συμμετάσχετε στοφιλανθρωπικό δείπνο που πραγματοποιείται την Παρασκευή 11 Ιουλίου στις 21.30 στο “ Poseidonion Grand Hotel” υπό την αιγίδα των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας με σκοπό την υποστήριξη του πολυδύναμου ιατρείου και του κοινωνικού ιατρείου και φαρμακείου Σπετσών του Ι. Ν. Αναλήψεως Σπετσών, περιλαμβανομένης της δωρεάς δύο φορητών καρδιογράφων.

Η δωρεά συμμετοχής στην εκδήλωση είναι 100 ευρώ.

To LIFELINE HELLAS είναι διεθνής ανθρωπιστικός οργανισμός τον οποίο ίδρυσε η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας με σκοπό την παροχή και τον εφοδιασμό εξοπλισμού και υλικού για την ανακούφιση των ανθρώπων και ιδίως των παιδιών που αντιμετωπίζουν σκληρές συνθήκες διαβίωσης σε κάθε περιοχή και χώρα του κόσμου.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια το Lifeline Hellas και το Lifeline UK ασχολείται αποκλειστικά με την Ελλάδα όπου υπάρχουν σημαντικές ανάγκες λόγω της δυσχερούς κατάστασης που επικρατεί. Μία από τις σημαντικότερες δραστηριότητες του οργανισμού είναι η παροχή ιατρικού εξοπλισμού σε νοσοκομεία παίδων και η ενίσχυση ιδρυμάτων. Τα εκτός Ελλάδος γραφεία του οργανισμού βρίσκονται στο Λονδίνο, στο Σικάγο, στη Νέα Υόρκη και στο Τορόντο, τα οποία συνεργάζονται με το ίδρυμα της «Ίδρυμα Πριγκίπισσας Αικατερίνης» στο Βελιγράδι.

Δείτε το προφίλ του Οργανισμού!

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Γιάννης Σαχίνης
Πρόεδρος

Πληροφορίες 210 9828002 Κα Ζαχαράκη
Email: lifelinegr@pkfond.rs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks