Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

O DIDIER GUILLON ΤΗΣ VALMONT COSMETICS, ΕΚΘΕΤΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΥΔΡΑΣ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ TOY DIDIER GUILLON ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ HOME DELUXE



Κάθε χρόνο από την έναρξη της τουριστικής περιόδου στην Ύδρα μέχρι το τέλος της το Ιστορικό Αρχείο Μουσείο Ύδρας με διευθύντρια την κυρία Κωνσταντίνα Αδαμοπούλου, διοργανώνει πληθώρα εκδηλώσεων , όπως εκθέσεις, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, ομιλίες, παρουσιάσεις βιβλίων.. Έτσι και φέτος με την φροντίδα και την προσπάθεια της κυρίας Αδαμοπούλου έχουν προγραμματιστεί πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις στο ΙΑΜΥ.

Μια από τις πλέον σημαντικές -όσο αφορά στη προβολή του νησιού μας , μα και της Ελλάδας γενικότερα - είναι η έκθεση κεραμικών πιάτων ζωγραφισμένα από διάσημους ζωγράφους του συλλέκτη και ιδιοκτήτη της Valmont , Didier Guillon.

Η κλινική Valmont ιδρύθηκε το 1905 πάνω από το Montreux της Ελβετίας στη λίμνη της Γενεύης και ήταν η πρώτη  που προσέφερε διατροφική παρακολούθηση και συνεδρίες υδροθεραπείας στους πελάτες της . Πολιτικοί  και διάσημοι καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, απολάμβαναν  στην κλινική ξεκούραση  , εξατομικευμένες θεραπείες και προσωπική φροντίδα. Αργότερα στην δεκαετία του '80 η Valmont μπαίνει ενεργά και με καινοτομίες στον κόσμο των καλλυντικών. Καλλυντικά που βασισμένα στην κυτταρική προσέγγιση γίνονται διάσημα .
 
DIDIER GUILLON
Κατά την περίοδο  των εορτασμών των Μιαουλείων 2013 εντάσσεται η έκθεση του Didier Guillon σε συνεργασία με το ίδρυμα του διάσημου Καταλανού καλλιτέχνη Isao Artigas- η οποία θα διαρκέσει από τις 29 Ιουνίου μέχρι τις 11 Αυγούστου στο ΙΑΜΥ. Στα πλαίσια της έκθεσης ο Didier Guillon  υποστηριζόμενος από το ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρετανία" θα δημιουργήσει καμπίνα περιποίησης , όπου επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δωρεάν μια 30λεπτη περιποίηση με τα μοναδικά καλλυντικά Valmont.

H εκδήλωση αυτή είναι πάρα πολύ σημαντική για την προβολή του τόπου μας και ειδικά εν μέσω αυτής της τραγικής κρίσης. O Didier Guillon ερωτεύτηκε την Ύδρα σε κάποια παλαιότερη επίσκεψή του στο νησί και αποφάσισε να εκθέσει εκεί την συλλογή του. Το γεγονός διαφημίζεται ήδη στον παγκόσμιο έντυπο και διαδικτυακό τύπο. Πρόκειται να παρευρεθούν σημαντικές και διάσημες προσωπικότητες στα εγκαίνια της έκθεσης όπως οι πρέσβεις της Ελβετίας και της Ισπανίας και υπουργοί . Έχει μισθωθεί επίσης θαλαμηγός η οποία θα μεταφέρει στην Ύδρα 27 δημοσιογράφους από όλη την Ευρώπη.

Η προβολή του γεγονότος θα είναι "ηχηρή" σε όλα πολιτιστικά περιοδικά του κόσμου, εκείνα που ασχολούνται με την ομορφιά και όχι μόνο βέβαια σε αυτά.

Ήδη παραθέτουμε αντίγραφο σχετικά με την εκδήλωση του Γαλλικού περιοδικού ΗΟΜΜΕ DELUXE όπου αναφέρεται χαρακτηριστικά η Ύδρα και ο λόγος της επιλογής της από το Didier Guillon.

Θα επανέρθουμε επανειλημμένα με το θέμα, αρχής γενομένης της επόμενης εβδομάδας όπου θα διανεμηθεί και το σχετικό Δελτίο Τύπου.

Πολλά συγχαρητήρια , και ευχές για παρόμοιες εκδηλώσεις, γιατί το έχει ανάγκη ο τόπος μας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks