Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΠΕΡΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ  ΥΔΡΑΣ

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ  ΥΔΡΑΣ  (Κ.Ε.Δ.Υ.)ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Ύδρας σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κ.Ε.Δ.Υ., στην προσπάθεια τους να ανακουφίσουν τις καθημερινές ανάγκες των οικονομικά ασθενέστερων Δημοτών  και να βοηθήσουν κατά το δυνατό στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, αναπτύσσουν δράσεις.        Μία τέτοια δράση,  είναι και η δημιουργία του “Κοινωνικού Παντοπωλείου”, μια Υπηρεσία από όπου θα μπορούν να προμηθεύονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης οι κοινωνικά ευπαθείς Συμπολίτες μας.

Τα διατιθέμενα προϊόντα, στα οποία τίθενται εξαιρετικά αυστηρές προδιαγραφές, ώστε να εξασφαλίζονται όλες οι συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας, προέρχονται κυρίως από καταστήματα και επιλεγμένους προμηθευτές, ενώ επιδιώκεται και η συνεισφορά πολιτών. Για τους λόγους αυτούς η ποιότητα των προϊόντων είναι άριστη,  καθώς τηρούνται όλες οι προβλεπόμενες από τη νομοθεσία προδιαγραφές ασφαλείας.

Οι  κάτοικοι του Δήμου Ύδρας που έχουν εισόδημα  μέχρι 5000 ευρώ και 500 ευρώ επιπλέον για κάθε μέλος της οικόγενειάς τους, καλούνται να δηλώσουν ενδιαφέρον για την προμήθεια δωρεάν τροφίμων, από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, στα γραφεία της Κ.Ε.Δ.Υ, στον κ. Αναστάσιο Σωτηρόπουλο και κ. Ελένη Γιαννίμπα.

Παράκληση θερμή απευθύνουμε σε όλους τους Συμπολίτες μας , οι οποίοι μπορούν να συνδράμουν την προσπάθεια αυτή, να προσφέρουν ό,τι και όσο μπορούν μόνο σε είδος, όχι σε χρήματα. 


Υπογραφή Δημάρχου Μπλέο Δήμαρχος ΎδραςΆγγελος Λ. Κοτρώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks