Σάββατο 7 Απριλίου 2012

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ, ΚΑΣΤΕΛΛΟ


Το παρόν δεν αποτελεί διαφήμιση παρά απλά μια προσπάθεια προβολής και προώθησης των παροχών των επαγγελματιών και - όχι μόνο- της Ύδρας.


Για πραγματική μαγεία πάνω στην παραλία, ανακαλύψτε το Castello!

To μισοερειπωμένο κάστρο του 18ου αιώνα, στην παραλία Καμίνι, έκρυβε πολλά μυστικά.Οι νέοι ιδιοκτήτες του, άνθρωποι του κόσμου με μεγάλη αγάπη στην Ύδρα, το ανακαίνισαν με μεράκι αλλά και απόλυτο σεβασμό στην ιδιαιτερότητα και την παράδοση του νησιού.
Το αποτέλεσμα είναι ένας μοναδικός, μαγικός χώρος για κάθε στιγμή της ημέρας, που γράφει μια νέα σελίδα στην κοσμοπολίτικη ιστορία της Ύδρας.



Το Cafe απλώνεται σε διάφορα επίπεδα και λειτουργεί όλη τη μέρα. Στα φιλόξενα τραπέζια του ή στις αναπαυτικές μαξιλάρες μπορείτε να πάρετε πρωινό, καφέ, χυμούς, snacks, ποτά και να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα, πάντα σε άμεση επαφή με την παραλία.


Στην κομψή παραλία μας, μπορείτε να απολαύσετε τον ήλιο και τη θάλασσα σε αναπαυτικές ξαπλώστρες. Οι άνθρωποι του Castello θα φροντίσουν για ό,τι χρειάζεστε προκειμένου να κάνουν την παραμονή σας πιο άνετη και ευχάριστη!


Ο σέφ μας με την ομάδα του έχοντας ετοιμάσει  καταπληκτικές Μεσογειακές γεύσεις του βασικού και του casual menu σας περιμένει να γευστείτε συντροφιά με την μοναδική θέα, την διακόσμηση, το ξεχωριστό art de la table και την πλούσια λίστα κρασιών που δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.

Φανταστείτε τον γάμο σας σε μαγικό κάστρο του 1801 χτισμένο στην κυριολεξία πανω στο κύμα..iσως απο τους πιο "HOT" προορισμούς στο κοσμοπολίτικο νησί της Ύδρας. .H ομάδα του Castello έχοντας οργανώσει τα πιο glamorous parties ειναι στην διαθεσή σας να στήσει την προσωπική σας εκδήλωση και να σας χαρίσει αξέχαστες στιγμές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

metamarks